Demonstratie wedstrijd 2019

Demo Gulpen

Na een paar jaar niet aanwezig te zijn geweest op de Berg in Gulpen , mochten wij  weer Power en Spektakel brengen op de Limburgse klei.
 
Heel Nederland verkeerde een aantal weken in tropische sferen , met temperaturen die voor ons bleek scheten niet geschikt is. En iedereen was er op gebrand om de PK`s te kunnen laten spreken om de nodige punten te vergaren om de NK. titels binnen te halen. Normaal spreken we , na regen komt zonneschijn , klopt ook, maar de zonneschijn hadden we al gehad.
Dus er bleef alleen maar regen over , die voor zaterdag zich aandiende op het mooie Limburgse land. Alle hoop was toen weer voor de zondag , hoe zou die beginnen. Met hier en daar een bui , maar het was meer daar. We waren met de hele club aanwezig , en we moesten lijdzaam aanzien dat de laag klei op het veld waar we moesten parkeren , veranderde in een mooie klei massa , geschikt om potten mee te kunnen bakken. Daar hadden we onze voertuigen in geparkeerd , beter gezegd , met tractoren in getrokken. De baan was regelmatig afgedekt voor de buien tussen door , dus de baan was wonder wel toch redelijk te berijden na enig schraap en freeswerk. We hebben daarom samen afgesproken om er een Demo van te maken , voor een wedstrijd was dit geen doen .
En ondanks alles was er veel publiek , die we toch hebben kunnen laten genieten ,van Power en Spektakel van D.C.P.O. De organisatie was daar heel blij  !!!. Na de demo`s van de  diverse klassen konden we onze voertuigen weer opladen. En hebben de nodige Limburgse klei mee naar huis genomen aan onze voertuigen, wat weer het nodige poetswerk tot gevolg kreeg.
Hopelijk kunnen we in 2020 weer op Gulpen rekenen , maar dan in andere omstandigheden. We kunnen toch weer zeggen , we hebben weer een kleibaan gehad. Nogmaals bedacht voor jullie inzet.
 
 
 
gr. Aart